Closing Sale - Tranzactie prin care intentia vanzatorului este de a reduce sau elimina o pozitie long dintr-un anumit tip de contract.

Closing Transaction - Tranzactie de inchidere. Cumparare sau vanzarea care lichideaza (compenseaza)

Closing Sale - Tranzactie prin care intentia vanzatorului este de a reduce sau elimina o pozitie long dintr-un anumit tip de contract.

Closing Transaction - Tranzactie de inchidere. Cumparare sau vanzarea care lichideaza (compenseaza) o pozitie existenta, adica vanzare unei optiuni care a fost anterior cumparata sau rascumpararea unei optiuni vandute in prealabil.

Closig - Out - Lichidare a unei pozitii long (de cumparare) sau short (de vanzare) existenta in piata futures sau cu optiuni, printr-o tranzactie opusa si de aceeasi marime. I se mai spune si compensare.

Coeficient of Variation - Coeficient de variatie. Indicator care este utilizat pentru a determina gradul de dispersie relativa. Utilizand coeficientul de variatie, un analist poate compara variatia dintre titlurile cu preturi mici si mari precum si diferentele de volatilitate dintre pietele de marfuri, valute, actiuni si obligatiuni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.