Compania germana TMD Friction, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de frictiune pentru frane auto, va investi circa 10 milioane de euro pentru constructia, la Caransebes, in judetul Caras-Severin, a unei fabrici de discuri de frana pent
Compania germana TMD Friction, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de frictiune pentru frane auto, va investi circa 10 milioane de euro pentru constructia, la Caransebes, in judetul Caras-Severin, a unei fabrici de discuri de frana pentru autoturisme, anunta Mediafax.
Firma germana este deja proprietara unui teren de 67.500 metri patrati de teren unde va construi, pana la inceputul anului 2008, cand este programata inceperea productiei, o hala cu o suprafata de 14.400 metri patrati. La fabrica din Caransebes se vor produce, de anul viitor, patru milioane de discuri de frana, care vor fi comercializate pe piata romaneasca drept piese de schimb. Din 2009 productia ar urma sa atinga 19 milioane unitati pentru clienti din Europa de Est, care vor intra si in echiparea masinilor noi.
TMD Friction produce discuri de frana si materiale de frictiune pentru autoturisme, masini de curse si vehicule comerciale, asigurand subansamble si pentru utilaje industriale. Compania, cu o cifra de afaceri de 662 milioane de euro, la nivelul anului trecut, are unitati de productie in Germania si alte cinci tari europene, in Statele Unite, Brazilia, Mexic, China, Japonia si Malaiezia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.