Trei premii si-a adjudecat Proiectul Baneasa la Gala Europa Property, obtinand distinctii la categoriile "cel mai bun proiect de retail", " cel mai bine realizat proiect", iar Baneasa Investments a fost considerat "cel mai bun dezvoltator imobiliar".
Trei premii si-a adjudecat Proiectul Baneasa la Gala Europa Property, obtinand distinctii la categoriile "cel mai bun proiect de retail", " cel mai bine realizat proiect", iar Baneasa Investments a fost considerat "cel mai bun dezvoltator imobiliar". Premiile industriei imobiliare din sud-estul Europei au fost acordate in cadrul unei ceremonii organizate, la sfarsitul saptamanii trecute, la JW Mariott Grand Hotel.
"Este o onoare pentru noi sa primim aceste premii acordate de Europa Property. Ele reprezinta inca o dovada a realizarilor noastre in dezvoltarea Proiectului Baneasa, dar si o recunoastere clara a contributiei pe care Romania o aduce peisajului imobiliar din regiune", a declarat Michael Lloyd, CEO Baneasa Developments.
Potrivit comunicatului remis redactiei, Gala Premiilor Imobiliare din sud-estul Europei este un eveniment care se afla anul acesta la a doua editie. Scopul acestui eveniment este de a oferi recunoastere internationala celor mai bune proiecte imobiliare din regiune si acelor persoane sau companii care au contribuit semnificativ la dezvoltarea acestei piete. Juriul este format din specialisti imobiliari cu experienta pe plan international care, pe baza unor criterii de evaluare complexa, decid castigatorii.
La concursul de saptamana trecuta au participat proiecte din intreaga regiune de sud si de est a Europei: Romania, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia si Muntenegru.
Proiectul Baneasa este cel mai amplu si complex proiect imobiliar integrat dezvoltat in Romania si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Desfasurat pe o suprafata de 221 hectare, proiectul Baneasa este situat in zona de nord a Bucurestiului si reprezinta aproximativ 1% din suprafata Capitalei. Constructiile vor fi finalizate in 2015 si vor cuprinde peste 3.000 de locuinte, 160.000 mp de spatii de birouri si o zona comerciala dezvoltata pe o suprafata de 450.000 mp.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.