Volksbank Romania lanseaza de luni o oferta de credit in franci elvetieni persoanelor care intentioneaza sa achizitioneze un autoturism marca Peugeot, nou sau second hand, in urma unui parteneriat incheiat intre Volksbank Romania si Trust Motors, dis
Volksbank Romania lanseaza de luni o oferta de credit in franci elvetieni persoanelor care intentioneaza sa achizitioneze un autoturism marca Peugeot, nou sau second hand, in urma unui parteneriat incheiat intre Volksbank Romania si Trust Motors, distribuitorul marcii franceze pe piata romaneasca, a anuntat un comunicat al institutiei financiare. Creditul este pus la dispozitia celor interesati prin intermediul retelei Volksbank si al tuturor dealerilor Peugeot din tara. Perioada maxima de finantare este de sapte ani, iar in cazul creditului pentru autoturismele la mana a doua, la finele perioadei de creditare vechimea autoturismului nu trebuie sa depaseasca opt ani, se precizeaza in comunicat. In ceea ce priveste dobanda unui astfel de imprumut, aceasta este de 3,95% pe an, iar dobanda anuala efectiva, calculata la un credit pe sapte ani, este de 6,59% pe an si include comisionul de gestiune de 0,2% platibil lunar si aplicat la soldul creditului. Prin acest credit, banca finanteaza 100% din pretul autoturismului nou si 80% din pretul unui autoturism second hand. Volksbank Romania detinea la finele anului 2006 active in valoare de 4,66 miliarde lei si controla 2,71% din piata bancara romaneasca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.