Daewoo a vandut peste 3.267 de automobile pe piata romaneasca, in primul trimestru al acestui an, in scadere cu 15% fata de primele trei luni ale lui 2006, au declarat oficialii Daewoo Automobile Craiova. Reprezentantii companiei asteapta ca in lunil
Daewoo a vandut peste 3.267 de automobile pe piata romaneasca, in primul trimestru al acestui an, in scadere cu 15% fata de primele trei luni ale lui 2006, au declarat oficialii Daewoo Automobile Craiova. Reprezentantii companiei asteapta ca in lunile urmatoare vanzarile sa fie la nivelul lunii trecute.
In martie anul acesta, romanii au cumparat 1.432 de masini produse la Craiova, in scadere cu aproape 20% fata de cele peste 1.750 vandute in martie 2006, informeaza NewsIn. "Primele doua luni ale anului sunt prin traditie mai slabe ca vanzari, iar rezultatele din martie dovedesc o crestere semnificativa si arata ca incepem sa ne revenim", a spus directorul de comunicare al Daewoo Automobile Craiova, Valeriu Garlea, care a adaugat ca in lunile urmatoare asteapta ca vanzarile sa fie la nivelul celor din martie.
De la inceputul acestui an, Daewoo produce la Craiova modelul Matiz exclusiv cu motor Euro 4 si a inceput comercializarea acestei versiuni pe 13 martie. Garlea e de parere ca "nu putem spune inca ce influenta a avut asupra vanzarilor introducerea motorizarii Euro 4, insa e clar ca multi o prefera datorita gradului mai mic de poluare si nivelului mai scazut al taxei de prima inmatriculare, care este de 91 de euro, in timp ce pentru versiunea Euro 3 este de 304 euro". Daewoo Craiova a vandut anul trecut in tara peste 23.000 de masini, cu 13% peste rezultatele din 2005 cand vanzarile au depasit cu putin 20.500 de unitati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.