Instanta suprema a suspendat executarea deciziei de retrocedare a complexului Lido, printr-o hotarare de la sfarsitul lunii martie, pana la judecarea contestatiei in anulare, informeaza un comunicat al Departamentului Comunicare Presa al Hotel Lido
Instanta suprema a suspendat executarea deciziei de retrocedare a complexului Lido, printr-o hotarare de la sfarsitul lunii martie, pana la judecarea contestatiei in anulare, informeaza un comunicat al Departamentului Comunicare Presa al Hotel Lido Bucuresti, citat de Mediafax. „In acest mod, toate efectele deciziei de retrocedare nu se mai pot produce, astfel ca aceste active sunt si raman in patrimoniul societatilor SC Hotel Lido Bucuresti, SC Compania Hoteliera Intercontinental SA si SC Centrul de Afaceri Roman SA“, se arata in documentul citat. Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, la inceputul lunii martie, „restituirea catre proprietarii de drept“ a cladirii in care functioneaza Hotelul Lido. In dosarul civil nr. 37364/1/2004, instanta suprema a admis recursurile intentate de Ioana Angelescu, Nora Geta Angelescu, precum si de Alexandru, Stefan si Catrina Magdalena Ghika. Prin aceasta decizie, paratii - SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA si SC Lido SA - sunt obligati sa lase cladirea in deplina proprietate si d eplina posesie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.