Compania Metis Capital din Israel a devenit la finele lunii martie proprietarul hotelului Cerna din Bucuresti, dupa ce a preluat in intregime firma care detinea structura de cazare, pentru suma de 2,6 milioane de euro. In afara de valoarea tranzactie
Compania Metis Capital din Israel a devenit la finele lunii martie proprietarul hotelului Cerna din Bucuresti, dupa ce a preluat in intregime firma care detinea structura de cazare, pentru suma de 2,6 milioane de euro. In afara de valoarea tranzactiei, Metis Capital va plati circa 66 de euro pentru actiunile Finit Investment&Development si alti 400.000 de euro pentru serviciile de consultanta si intermediere asigurate de o firma specializata, se arata intr-un comunicat al companiei israeliene. Hotelul Cerna, clasificat la o stea, este situat in apropierea Garii de Nord, avand cinci etaje si 90 de camere. Noul proprietar va mentine unitatea operationala. Compania din Israel este o firma de investitii interesata in diferite domenii, veniturile totale cifrandu-se anul trecut la 77 milioane euro, fata de 28,4 milioane euro in 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.