Curaçao este o bautura albastruie cu gust dulce-amarui? Adevarat, dar la fel de adevarat este faptul ca numele acestei bauturi este inspirat de numele unei insule din sudul Marii Caraibelor. Aceasta insula face parte din grupul ABC (Aruba, Bonaire s
Curaçao este o bautura albastruie cu gust dulce-amarui? Adevarat, dar la fel de adevarat este faptul ca numele acestei bauturi este inspirat de numele unei insule din sudul Marii Caraibelor. Aceasta insula face parte din grupul ABC (Aruba, Bonaire si Curaçao) si este destinatia pe care dorim sa o facem cunoscuta. Curaçao a fost ocupata de-a lungul existentei sale de spanioli, olandezi, englezi si francezi, care au lasat fiecare amprenta asupra arhitecturii locurilor, asupra obiceiurilor si limbii vorbite, asupra bucatariei.
O vacanta pe aceasta insula minunata va fi de neuitat, mai ales daca veti alege Lodge Kura Hulanda and Beach Club. Forme ciudate de coral inconjurate de plaje de un alb imaculat creeaza locatia ideala pentru acest club de lux. Vile spatioase, apartamente si camere de oaspeti sunt decorate cu eleganta si au balcoane sau terase cu vedere la ocean.
Mobilierul este din ratan, lenjeria de pat din bumbac egiptean, iar aparatura audio-video este de inalta clasa. Puteti alege intre totala relaxare sau odihna activa deoarece aveti la dispozitie tot ceea ce va doriti: scufundari, snorkeling, barci, caiacuri, sala de fitness dotata cu echipamente de ultima generatie, cursuri de aerobic sau yoga, masaj, centru de sanatate, tenis, biciclete, galerie comerciala. Se ofera zilnic, gratuit, transportul catre Hotel Kura Hulanda Spa and Casino, proprietate infratita, situata in Willemstad, o adevarata inspiratie pentru cei care cauta adevarata frumusete caraibeana.
Tot pe aceasta proprietate veti avea ocazia sa explorati pesteri sapate in coral, antice adaposturi ale indienilor Arawak-Taino, primii locuitori ai insulei. In pesteri sunt si izvoare care, conform legendei, ar avea puteri tamaduitoare. Fie in timpul zilei, fie noaptea, se pot face scufundari in Curaçao, cele mai populare locuri aflate in apropiere de Lodge Kura Hulanda and Beach Club fiind: "Alice in tara minunilor", "Watamula" sau "Padurea de ciuperci", unde veti descoperi varietatea infinita a vietii marine. (Tarif - de la 72 euro/noapte/persoana, cazare in camera dubla)

Articol realizat cu sprijinul Marshal Turism / www.marshal.ro


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.