Producatorul de conducte de gaze naturale, titei sau apa Condmag Brasov va investi, in perioada 2007-2009, circa 25 de milioane de euro, pentru achizitia de echipamente si innoirea parcului auto. "Programul de investitii pentru urmatorii trei ani viz
Producatorul de conducte de gaze naturale, titei sau apa Condmag Brasov va investi, in perioada 2007-2009, circa 25 de milioane de euro, pentru achizitia de echipamente si innoirea parcului auto. "Programul de investitii pentru urmatorii trei ani vizeaza cresterea productivitatii in executia conductelor magistrale si se va concretiza in achizitii pentru reinnoirea parcului auto si a utilajelor specifice activitatii de baza", a declarat directorul general al Condmag, Alexandru Liviu Tatar.
El a precizat ca bugetul alocat pentru acest an este de 11 milioane de euro, iar fondurile prevazute pentru 2008 se ridica la 10 milioane de euro. Investitiile programate pentru 2009 sunt de circa patru milioane de euro. In perioada 2004-2006, compania a investit circa trei milioane de euro, fondurile vizand modernizarea utilajelor. Compania, specializata in constructia conductelor magistrale de gaze, petrol, titei, apa si alte fluide si a instalatiilor tehnologice aferente acestora, si-a bugetat pentru acest an venituri de circa 40 de milioane de euro. De asemenea, firma din Brasov vizeaza listarea la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti, pentru care a transmis Bursei documentatia aferenta. Condmag are ca actionar principal, cu 26,23% din titluri, firma Dafora din Medias. Din structura actionariatului mai fac parte fondurile de investitii Julius Baer Investment Management si Julius Baer International, care detin 10%, respectiv 9,62%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.