Importatorul si distribuitorul de usi de garaj Hormann Romania estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de pana la 10,5 milioane euro, in crestere cu 25% fata de anul 2006, ca urmare a dezvoltarii segmentului rezidential, informeaza
Importatorul si distribuitorul de usi de garaj Hormann Romania estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de pana la 10,5 milioane euro, in crestere cu 25% fata de anul 2006, ca urmare a dezvoltarii segmentului rezidential, informeaza Mediafax.
"Piata usilor de garaj este extrem de dinamica, urmand rimul de crestere al pietei rezidentiale. Pentru acest an ne propunem un avans al cotei de piata si al cifrei de afaceri cu aproximativ 20-25%", a declarat, vineri, intr-un comunicat, directorul general al Hormann Romania, Bogdan Cojocaru. Compania a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 8,5 milioane de euro, cu doua milioane de euro peste estimarile initiale. Cele mai importante vanzari au fost inregistrate in Bucuresti, Constanta, Sibiu si Iasi.
Compania va finaliza in acest an constructia unei cladiri de birouri, in zona de vest a Capitalei, care va include viitorul sediu central al firmei, precum si un show-room si un depozit central. Imobilul are o suprafata de 4.000 metri patrati, iar valoarea investitiei este estimata la circa patru milioane euro. In a doua jumatate a anului, Hormann va deschide, la Iasi, un showroom cu o suprafata de 100 de metri patrati. Firma a deschis in luna martie un centru similar in Bucuresti.
Hormann Romania importa si distribuie usi de garaj pentru hale industriale, usi de garaj izolate termic pentru case, usi antiefractie si din PVC, produsele firmei fiind destinate atat clientilor finali, cat si dezvoltatorilor de ansambluri rezidentiale.
Intreprinderea are in total peste 5.000 de angajati. Cifra totala de afaceri este de 800 milioane euro. Compania detine o retea extinsa de peste 50 de filiale proprii si o multime de reprezentante comerciale din peste 30 de tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.