Unul dintre autorii “Jafului Secolului”, Gabriel Velescu, a fost eliberat din arest in noaptea de vineri spre sambata, ca urmare a unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti. Anterior, in data de 5 martie, instanta Tribunalului B
Unul dintre autorii “Jafului Secolului”, Gabriel Velescu, a fost eliberat din arest in noaptea de vineri spre sambata, ca urmare a unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti. Anterior, in data de 5 martie, instanta Tribunalului Bucuresti a verificat legalitatea mentinerii in arest a lui Petru Nica si a celor doi complici ai sai judecati in acest dosar, dupa ce cazul a ajuns din nou la aceasta instanta printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 29 ianuarie. Cu un an in urma, Tribunalul Bucuresti i-a condamnat la cate 14 ani de inchisoare pe Petru Nica, Gabriel Velescu si Aurelian Paven.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.