Partida dintre Ceahlaul si FC National a fost una cu probleme atat pe teren, cat mai ales la vestiare, dupa terminarea jocului. Injuraturi, imbranceli, amenintari cu DNA-ul si acuzatii de blat, toate au fost la ordinea zilei in confruntarea de la Pi
Partida dintre Ceahlaul si FC National a fost una cu probleme atat pe teren, cat mai ales la vestiare, dupa terminarea jocului. Injuraturi, imbranceli, amenintari cu DNA-ul si acuzatii de blat, toate au fost la ordinea zilei in confruntarea de la Piatra Neamt. Suspendarile sunt inevitabile.

„Minutul 91“ al partidei dintre Ceahlaul si FC National, incheiata 1-1, a fost unul cat se poate de incins. Directorul sportiv al „bancarilor“, Mihai Ionescu, a declarat ca presedintele de onoare al nemtenilor, Gheorghe Stefan, a intrat in vestiarul oaspetilor, dupa finele partidei, si i-a adresat injurii antrenorului Sorin Cartu. Totodata, el l-a si imbrancit si l-a injurat de mama pe tehnician, ceea ce a facut ca fotbalistii bucuresteni sa sara ca arsi. „Domnul Stefan, impreuna cu niste politisti comunitari, au intrat peste noi in vestiar si ne-au injurat. Nu ne-au lovit, au fost ceva imbranceli, insa gandul lor a fost sa ne provoace pentru a riposta. S-a format un meleu, ne-au injurat ca la usa cortului, iar dupa vreo 10 minute au iesit afara. Am vorbit si cu cei din conducerea noastra si vom face memoriu“, a spus Cartu. Oficialii Ceahlaului sustin, insa, ca incidentele au fost provocate de Sorin Cartu si Constantin Iacov. Conform ofiterului de presa al clubului Ceahlaul, Gelu Cracana, Cartu l-a numit pe Pinalti „moldovean imputit“, „escroc“ si „omul Cooperativei“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.