Compania Gimrom Holding, operatorul supermarketurilor G'market, mizeaza ca va inregistra in acest an vanzari de 60 de milioane de euro, in crestere cu 42% fata de nivelul de 42 de milioane de euro din 2006, informeaza Mediafax. Firma a finalizat rece
Compania Gimrom Holding, operatorul supermarketurilor G'market, mizeaza ca va inregistra in acest an vanzari de 60 de milioane de euro, in crestere cu 42% fata de nivelul de 42 de milioane de euro din 2006, informeaza Mediafax. Firma a finalizat recent extinderea suprafetei magazinului din centrul comercial Bucuresti Mall, cu 400 de metri patrati, de la suprafata initiala de 3.000 de metri patrati. "Anul acesta estimam o crestere a vanzarilor la 60 de milioane de euro datorita extinderii suprafetei de vanzare a magazinului din Bucuresti Mall, dar si deschiderii unui nou supermarket in Moldova. In luna mai vom incepe constructia supermarketului, acesta urmand sa fie deschis la trei luni dupa inceperea lucrarilor", a declarat directorul de marketing al Gimrom, Erol Inaltekin.
Gimrom Holding detine cinci supermarketuri, dintre care trei sunt situate in Bucuresti si doua in Iasi.
Firma este divizia de retail a grupului turc FIBA, din care mai face parte si dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.