Fetita de cinci ani din localitatea brasoveana Hoghiz, disparuta in noiembrie 2006, dupa ce parintii nu au mai gasit-o in fata blocului unde o lasasera sa se joace, a fost gasita moarta, ieri, in anexa unei ferme private din Hoghiz, la un kilometru
Fetita de cinci ani din localitatea brasoveana Hoghiz, disparuta in noiembrie 2006, dupa ce parintii nu au mai gasit-o in fata blocului unde o lasasera sa se joace, a fost gasita moarta, ieri, in anexa unei ferme private din Hoghiz, la un kilometru de locuinta ei. Trupul Elenei Roxana Iakab era in stare avansata de putrefactie, fata fiind imbracata in aceleasi haine ca in momentul disparitiei.

Micuta a fost cautata de sute de politisti, inclusiv in zona in care a fost descoperit cadavrul, dar nu a fost gasita. Exista supozitia ca trupul ei sa fi fost adus ulterior acolo. Chiar si politistii bucuresteni au cautat-o, dupa ce mai multi martori au sustinut ca au vazut-o cersind in metrou si prin tramvaie. S-a acreditat ideea ca fetita a fost rapita si vanduta unor „proprietari“ de cersetori.

Fetita in varsta de cinci ani din localitatea brasoveana Hoghiz, data disparuta in noiembrie 2006, dupa ce parintii nu au mai gasit-o in fata blocului unde o lasasera sa se joace, a fost gasita moarta, ieri, in anexa unei ferme private din Hoghiz, la un kilometru de locuinta ei. Trupul copilei era in stare avansata de putrefactie, fata fiind imbracata in aceleasi haine ca in momentul disparitiei. Trupul fetitei a fost dus la Laboratorul de Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei.

Potrivit adjunctului sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, Florea Oprea, fetita a fost gasita de fiul fermierului, in varsta de zece ani, familia acestuia anuntand Politia. Fermierul a declarat ca circula zilnic prin zona respectiva, dar ca, pana duminica dimineata, nu a vazut nimic si nici nu a simtit vreun miros ciudat, transmite corespondentul Mediafax.

Moartea ar fi putut surveni in alt loc
Adjunctul sefului IPJ Brasov a mai spus ca vor incepe cercetarile in conditiile in care, la momentul disparitiei copilei, politistii au cautat in zona respectiva si nu au gasit-o, astfel ca exista supozitia ca trupul ei sa fi fost adus ulterior in zona respectiva.
„Totodata, daca se dovedeste ca politistii nu au cautat temeinic in zona respectiva, se vor lua masurile necesare pentru sanctionarea celor care au facut cercetari in zona“, a mai spus Oprea.

Sute de politisti au cautat-o pe micuta


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.