Cantareata Eva Avila s-a asociat cu celebra companie producatoare de cosmetice Maybelline din New York. Cantareata va fi imaginea companiei Mybelline New York, iar prima ei aparitie in calitate de ambasadoare a produselor cosmetice va fi pe coperta r
Cantareata Eva Avila s-a asociat cu celebra companie producatoare de cosmetice Maybelline din New York. Cantareata va fi imaginea companiei Mybelline New York, iar prima ei aparitie in calitate de ambasadoare a produselor cosmetice va fi pe coperta revistei Teen Glow, care va aparea in luna aprilie. Popularitatea Evei Avila a crescut dupa ce a fost desemnata castigatoarea show-ului tv Canadian Idol 2006. Pentru firma de cosmetice, Avila capteaza esenta Maybelline New York si apoi da viata valorilor foarte dragi ei, reusindu-i cu succes misiunea de ambasadoare a marcii. Nathalie Kristo, directoarea de marketing a companiei, este foarte incantata de colaborarea cu Eva Avila, despre care spune ca are o sensibilitate pentru frumos, un stil propriu si o atitudine pozitiva. (Click News)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.