Compania de investitii imobiliare Atlas Estate Limited a cumparat de la BNB Victoria Tower hotelul Golden Tulip situat pe Calea Victoriei din Bucuresti, intr-o tranzactie care se ridica la 12 mil. euro. Atlas a platit 7,5 mil. euro in numerar si a co
Compania de investitii imobiliare Atlas Estate Limited a cumparat de la BNB Victoria Tower hotelul Golden Tulip situat pe Calea Victoriei din Bucuresti, intr-o tranzactie care se ridica la 12 mil. euro. Atlas a platit 7,5 mil. euro in numerar si a convenit sa preia datorii existente catre banci de 4,5 mil. euro. Compania estimeaza ca hotelul va inregistra un profit operational net de 1,2 mil. euro pe an, suma pentru care a primit garantii financiare din partea vanzatorului.
Hotelul, detinut de firma BNB Victoria Tower, apartinand unui grup de investitori israelieni, a fost construit in 2005, are 82 de camere dispuse pe 10 etaje si este clasificat la trei stele. Hotelul a avut anul trecut o rata de ocupare de 80%. Atlas este o companie de investitii imobiliare inregistrata in insulele britanice Guernsey, care vizeaza in special proiecte in Europa Centrala si de Est. Firma este administrata de Atlas Management Company Limited, formata de firmele israeliene RP Capital Partners, Elran Real Estate Limited si RI Limited. Compania olandeza Golden Tulip este o firma privata de franciza care include circa 250 de hoteluri in 37 de tari, majoritatea situate in centre urbane din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Cele doua marci ale grupului sunt Golden Tulip, pentru unitatile de patru si cinci stele, respectiv Tulip Inn, pentru cele de trei stele. In Romania, reteaua include 5 hoteluri, respectiv Golden Tulip Times, Golden Tulip Sky Gate, Golden Tulip Bucharest, Tulip Inn Bucharest City si Sunny Hill din Cluj-Napoca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.