Alegerile pentru desemnarea noului decan al Baroului Bucuresti s-au amanat pentru 30 aprilie, pe motiv ca la Adunarea Generala de sambata nu s-a intrunit cvorumul necesar. Potrivit legii, cvorumul este de jumatate plus unu, iar sambata la Sala Palat
Alegerile pentru desemnarea noului decan al Baroului Bucuresti s-au amanat pentru 30 aprilie, pe motiv ca la Adunarea Generala de sambata nu s-a intrunit cvorumul necesar. Potrivit legii, cvorumul este de jumatate plus unu, iar sambata la Sala Palatului s-au adunat doar 2.227 dintre cei aproximativ 7.200 de membri ai Baroului Bucuresti. Exista, totusi, unele voci care sustin ca legea nu face distinctie si ca cvorumul ar fi doar o treime din numarul total al avocatilor.

Cat despre candidati, cele mai mari sanse le au actualul decan, Cristian Iordanescu, si Mircea Stranculescu, aplaudat, de altfel, la scena deschisa sambata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.