Acciona a cerut permisiunea autoritatilor spaniole de reglementare a pietei pentru a cumpara o participatie suplimentara de 3,97% din Endesa, tinta a unui razboi al ofertelor de preluare. "Este adevarat ca am cerut permisiunea de a majora participati
Acciona a cerut permisiunea autoritatilor spaniole de reglementare a pietei pentru a cumpara o participatie suplimentara de 3,97% din Endesa, tinta a unui razboi al ofertelor de preluare. "Este adevarat ca am cerut permisiunea de a majora participatia pe care o detinem din Endesa", a declarat un oficial a Acciona, confirmand informatiile aparute in presa. Aceasta a refuzat, insa, sa ofere detalii suplimentare. In cazul in care aceasta cerere va fi aprobata, Acciona va detine 24,97% din Endesa, cu putin sub nivelul maxim de 25% care, conform legii spaniole, poate fi achizitionat fara a forta investitorul sa achizitioneze o participatie suplimentara de 10%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.