Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis eliberarea medicului Razvan Tranca, acuzat de tentativa de omor si viol, acesta urmand sa fie judecat in stare de libertate. Alice Draghici, avocata lui Tranca, a sustinut in fata instantei ca nu exista p
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis eliberarea medicului Razvan Tranca, acuzat de tentativa de omor si viol, acesta urmand sa fie judecat in stare de libertate. Alice Draghici, avocata lui Tranca, a sustinut in fata instantei ca nu exista probe care sa sustina acuzatiile. La randul sau, medicul a declarat ca isi mentine toate declaratiile date anterior si, in plus, a precizat ca nu ar fi avut cum sa o arunce pe tanara, intrucat aceasta a cazut aproape in picioare. Razvan Tranca a mai precizat ca tanara a incercat prin acest gest sa-l santajeze intrucat era speriata ca nu isi va recupera lantul de aur de la amanet.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.