Duminica, de Florii, „Trandafirul se intoarce“. Teo Trandafir si echipa de la Romantica vor lansa oficial, la Circul Globus,  noul post de televiziune, in cadrul unui show cu public, al carui invitat special este cantaretul italianT
Duminica, de Florii, „Trandafirul se intoarce“. Teo Trandafir si echipa de la Romantica vor lansa oficial, la Circul Globus, noul post de televiziune, in cadrul unui show cu public, al carui invitat special este cantaretul italianToto Cutugno.

- De ce ai ales proiectul Romantica? Pe ce mizati in batalia cu celelalte posturi concurente?
- In primul rand, nu cred ca e pe alese. Mi s-a dat ocazia sa construiesc dupa placul meu, un post la care sa ma uit chiar si eu. Romantica e prima televiziune pe care as numi-o dulce si careia nu-i este rusine sa recunoasca asta. „Batalia“ de care vorbesti... cred ca e prea greu cuvantul. Deocamdata, trebuie sa ne aratam la lume, sa ne prezentam cat mai bine - ceea ce si facem de la Buna Vestire incoace, in fiecare zi, in direct - si abia apoi sa ne luam „la tranta“ cu colegii care fac asta deja de multa vreme.

Toto Cutugno, recital de jumatate de ora la 'Intoarcerea Trandafirului>>
- Ne poti dezvalui cateva din surprizele lansarii de la Circul Globus?
- Cu mare drag. N u m-am putut abtine si deja am mai spus din casa, dupa ce am citit mesajele telespectatorilor venite inca din 25 martie, prima zi de emisie la Romantica. Dar mai am de spus. Duminica, de Florii, la Circul Globus, de la ora 17.00, pentru patru ore in direct, „Trandafirul se intoarce!“ Cred ca este primul show cu public din Romania, oameni care si-au dorit sa ne fie alaturi. Pe scena vor urca Pepe, Andra si Simplu, Marcel Pavel, Taraful de la Clejani, alaturi de echipa Romantica: Oana Zavoranu, Ionut Dolanescu, Andreea Banica, Catinca Roman, Anamaria Prodan, Monica Ropota, Irina Reisler, Radu Nechit, Ioana Oprea, Gelu Voicu, Marius Ciprian Pop, Raluca Moianu, Ludmila Balan, Catalin Crisan, Oana Sarbu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.