Cat il costa pe Tariceanu decizia pe care o va lua in weekend? Doua milioane si jumatate de euro s-au dus pe consilieri, dar asta este ultima lui problema. O miscare gresita il poate scoate din politica. Cine si-l mai aminteste pe Ion Diaconescu, li
Cat il costa pe Tariceanu decizia pe care o va lua in weekend? Doua milioane si jumatate de euro s-au dus pe consilieri, dar asta este ultima lui problema. O miscare gresita il poate scoate din politica. Cine si-l mai aminteste pe Ion Diaconescu, liderul PNTCD in 2004? Premierul are doua variante. Impacarea a fost sugerata de catre PD. Dupa ce s-au injurat bine, „aliatii“ se asaza din nou la masa guvernarii, unde se mananca bine. Nu ar fi ceva iesit din comun. Daca Basescu ar lovi cu pliciul, nu cu briefingul, iar Tariceanu ar fugi din Guvern doar cu geaca de motociclist de pe el, ar fi la fel de populari ca Prigoana si Bahmuteanu. PD este dispus sa cada la pace, avand cel mai mult de pierdut: pe langa ministrii grei de la Justitie si Interne, trebuie sa ramana someri 80 de secretari de stat, sefi de agentii si directori din ministere, plus o mie de functionari din administratia locala. Avantajul PNL - inca doi ani de guvernare. Premierul, insa, care tocmai a proclamat decesul Aliantei, ar fi la a doua abatere, dupa „razgandeala“ cu anticipatele. Costurile pe planul imaginii sunt imense.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.