Omul de afaceri Silviu Prigoana s-a retras din actionariatul celor 70 de firme pe care le-a detinut in Romania, parte din actiuni fiind cesionate fiilor sai, parte fiind vandute. El spune ca dupa „pensionare“ isi va scrie memoriile, isi
Omul de afaceri Silviu Prigoana s-a retras din actionariatul celor 70 de firme pe care le-a detinut in Romania, parte din actiuni fiind cesionate fiilor sai, parte fiind vandute. El spune ca dupa „pensionare“ isi va scrie memoriile, isi va cultiva hobby-urile si va juca in telenovele.

Omul de afaceri Silviu Prigoana s-a retras din actionariatul celor 70 de societati comerciale pe care le-a detinut in Romania, doua treimi din actiuni fiind cesionate celor doi fii sai, restul fiind vandute. “De ieri (joi, n.n.) de la ora 5,
m-am pensionat. Consider ca mi-am facut datoria fata de aceasta tara. De-acum inainte, o sa-mi scriu memoriile, o sa joc in telenovele si o sa-mi cultiv hobby-urile. O sa-mi cresc copilul care e acum pe drum, pentru ca nu vreau sa-i pierd copilaria, asa cum s-a intamplat cu ceilalti doi baieti ai mei”, ne-a declarat Prigoana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.