Antrenorul stelist a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Steaua nu va juca la egal in derby-ul cu Rapid, programat duminica, de la ora 20, pe Stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu", in etapa a 24-a a Ligii I. "Ne aflam in fata unui meci imp
Antrenorul stelist a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Steaua nu va juca la egal in derby-ul cu Rapid, programat duminica, de la ora 20, pe Stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu", in etapa a 24-a a Ligii I. "Ne aflam in fata unui meci important, nu capital, dar important, un joc dificil, cu o echipa buna. Nu e decisiv, mai sunt multe meciuri pana la final. Noi am avut un avantaj la inceputul turului pe care l-am pierdut, apoi a avut Rapid avantaj in ultimele meciuri si l-a pierdut. Se poate intampla orice. Trebuie sa castigam si sa profitam de avantajul pe care il vom avea. Nu vom juca la egal, ci sa castigam", a spus Olaroiu.
Olaroiu a subliniat ca Steaua va intalni o echipa care va iesi la joc. "Am jucat de multe ori si impotriva unor echipe care se apara tot timpul. Probabil va fi un meci deschis, spectaculos si sper sa ne impunem punctul de vedere. Voi decide in ziua meciului cu cine voi incepe, pana atunci pot interveni multe lucruri. Amintiti-va ca in ziua meciului de la Sevilla, Thereau a avut indigestie si nu a putut juca. Indiferent daca acum m-am hotarat sau nu, astept ziua meciului. Avem jucatori veniti dupa accidentari, vom vedea daca ne bazam pe ei", a spus antrenorul stelist, care a precizat ca fundasul Sorin Ghionea, care a avut entorsa la genunchi, s-a pregatit joi cu echipa, in timp ce mijlocasul Ovidiu Petre are probleme la talpa, urmand ca pana la ora meciului sa se decida daca ei vor fi apti de joc. Olaroiu a mentionat ca echipa sa s-a pregatit bine in cele doua saptamani de intrerupere, iar jucatorii internationali au revenit de la lot cu un moral si cu un tonus bune. "Este de bun augur. Perioada grea prin care am trecut sper sa se fi terminat si sa incepem un nou drum, cel cu care sunt obisnuiti suporterii. In ultima vreme nu s-a mai discutat de problema Stelei, de cele doua goluri anulate cu UTA, cu care alta era situatia in clasament. Important e sa ne concentram pe ce avem de facut de acum inainte", a spus Olaroiu. Acesta a mai afirmat ca jucatorii sai sunt foarte motivati si sunt dornici de revansa fata de toata lumea. "Vor sa infirme toate minciunile aparute. Am fost masacrati in aceasta perioada, fara motiv, nici nu se terminase meciul cu Sevilla de aici si eram luati la tinta. Alte echipe au trecut prin momente si mai grele si nu s-a spus nimic de ele. Baietii vor sa demonstreze ca ceea ce s-a spus nu e adevarat", a comentat Olaroiu, care crede ca prezenta unei brigazi straine la derby nu lasa loc interpretarilor.
Spiritual si ironic
Antrenorul stelist a tinut sa replice ieri unor declaratii venite dinspre Giulesti, care mergeau pe ideea ca isi poate pierde postul daca pierde meciul cu Rapid. "Depinde ce post, de varf, de fundas... Intotdeauna stiu ei mai multe, chiar mai multe decat trebuie. Am realizat mai mult decat Rapid. E mai important pentru ei acest meci decat pentru noi. E un meci obisnuit, ii acordam aceeasi importanta indiferent daca jucam cu Vaslui, Rapid sau Pitesti", a spus Olaroiu, completat de Mihai Stoica: "Poate ca Oli nu tine post!". Olaroiu a tinut si el sa le raspunda oficialilor gruparii rivale, desi a precizat ca nu citeste comunicatele Rapidului. "Nu citesc asa ceva, dar cine l-a dat trebuia sa-si spuna punctul de vedere si sa si-l asume, dar nu a avut curaj. A spus ca am fost sparring-partner pentru Real Madrid si Olympique Lyon, desi cu unii am pierdut dintr-o greseala copilareasca, iar cu ceilalti am fost egali si am mers mai departe in cupele europene. Rapid nu s-a calificat dupa ce nu a castigat nici un meci. Sa se uite in ograda lor si sa vorbeasca despre ei. Nu cred ca noi ne-am legat de Rapid. Tot respectul pentru ce au facut Razvan Lucescu si jucatorii, dar noi am fost in Liga Campionilor, ne-a cantat muzica Ligii Campionilor si s-ar bucura multe echipe din Romania sa fie sparring, dar noi nu am fost. Spuneau ceva de meciul cu Dinamo Kiev? Le acordam noi victoria ucrainenilor! Eram calificati si cu victoria Kievului aici sau nu? Eram!", a afirmat Olaroiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.