”Dubla” cu Olanda si Luxemburg a adus o tensiune mocnita la echipa nationala, in ciuda rezultatelor bune. Danut Coman, Valentin Badoi, Ionut Mazilu si Cristian Pulhac nu au jucat nici un minut si s-au considerat nedreptatiti de selection
”Dubla” cu Olanda si Luxemburg a adus o tensiune mocnita la echipa nationala, in ciuda rezultatelor bune. Danut Coman, Valentin Badoi, Ionut Mazilu si Cristian Pulhac nu au jucat nici un minut si s-au considerat nedreptatiti de selectionerul Victor Piturca. Acesta nici macar nu i-a inclus pe lista de rezerve pe ultimii doi, determinandu-i sa declare, in cercuri restranse, ca s-au intos la echipele de club cu un gust amar. Lasarea lui Pulhac in afara lotului pentru meciul cu Luxembrug a mirat pe multi, in conditiile in care Rat, fundasul stanga obisnuit, a fost accidentat.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei are din nou sanse de calificare la turneul final al lui Euro 2008 dupa egalul obtinut in Olanda, coroborat cu remiza alba de la Sofia, dintre Bulgaria si Albania. „Tricolorii” nu au facut nici o greseala in meciul cu Luxemburg si si-au recapatat statutul de echipa care trebuie sa fie luata in seama. Reusita nu a fost traita, insa, de toti la aceeasi intensitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.