Acuzat de viol si tentativa de omor, medicul Razvan Tranca urmeaza a fi judecat in stare de libertate - au decis, ieri, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, ieri dupa-amiaza, recursul inai
Acuzat de viol si tentativa de omor, medicul Razvan Tranca urmeaza a fi judecat in stare de libertate - au decis, ieri, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, ieri dupa-amiaza, recursul inaintat de procurori impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti, care hotarase, joi, ca medicul Razvan Tranca sa fie judecat in continuare in stare de libertate. Drept urmare, Razvan Tranca a parasit vineri dupa-amiaza arestul Sectiei 6 Politie, urmand ca procesul in care el este acuzat de viol si tentativa de omor sa se desfasoare, in continuare, cu Razvan Tranca in libertate.

Avocatul apararii a apelat la logica
Avocatii lui Razvan Tranca au sustinut, vineri, in fata completului de judecata al Curtii de Apel Bucuresti, ca in dosar nu ar exista suficiente dovezi in sprijinul acuzatiilor aduse clientului lor si ca procurorii ar fi dat dovada de “superficialitate, lipsa de profesionalism si foarte multa rautate”, la intocmirea rechizitoriului. Avocatul Alice Draghici a apelat la logica, in incercarea de a convinge audienta ca presupusa infractiune de viol nu ar fi fost co misa cu premeditare de catre medicul Razvan Tranca. In acest context, aparatorul citat a aratat ca Razvan Tranca nu s-a ferit sa se intalneasca in public cu pacienta sa minora, Andreea M.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.