Teo Vlad si Catalin Onceanu, doi alpinisti amatori, vor incerca, timp de doua saptamani, sa supravietuiasca intr-o „Tabara de baza“, din Bucuresti. Aceasta initiativa inedita apartine postului Discovery, care incearca, astfel, sa familia
Teo Vlad si Catalin Onceanu, doi alpinisti amatori, vor incerca, timp de doua saptamani, sa supravietuiasca intr-o „Tabara de baza“, din Bucuresti. Aceasta initiativa inedita apartine postului Discovery, care incearca, astfel, sa familiarizeze publicul cu dificultatile pe care le intampina alpinistii in ascensiunile lor pe Everest. De ieri, de la ora 12.45, cei doi alpinisti se afla in constructia uriasa.
Aceasta este amplasata in parcarea Plaza Romania, iar constructia este un cub cu laturile de 10 metri, avand inaltimea unui bloc de 4 etaje. Tabara de baza a alpinistilor este amplasata la 6 metri inaltime, pe o platforma acoperita cu iarba artificiala. Intreaga constructie este asigurata contra vantului. Alpinistii nu vor fi total izolati, pe parcursul intregii campanii, ei vor scrie pe un blog si vor lua contact cu cei care le vor aduce mancare speciala. Telespectatorii vor putea sa-i urmareasca intre orele 10.00 si 22.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.