Antrenorul-jucator al lui FC Arges a declarat ieri ca se indoieste de capacitatea arbitrului Marius Martis de a conduce fara probleme partida cu FC Farul, de la Constanta, din etapa a 24-a din Liga I.
"Fata de Martis am dubii foarte mari
Antrenorul-jucator al lui FC Arges a declarat ieri ca se indoieste de capacitatea arbitrului Marius Martis de a conduce fara probleme partida cu FC Farul, de la Constanta, din etapa a 24-a din Liga I.
"Fata de Martis am dubii foarte mari. Cand am aflat ca el ne va arbitra la Constanta am vrut sa-l recuzam, insa era prea tarziu. Ma indoiesc ca se va ridica la nivelul jocului. Este bine stiut conflictul care l-am avut in tur cu acest arbitru la meciul CFR Cluj - FC Vaslui, cand ne-a dezavantajat in mod evident. Sunt sapte-opt presedinti de cluburi care vor sa scoata echipele de pe teren datorita arbitrajelor, pe cinci dintre ei ii cunosc chiar eu. Asta inseamna ca in arbitrajul romanesc sunt mari probleme. Delegarea lui Martis la acest meci important este cel putin ciudata, deoarece in cele 23 de etape de pana acum acesta nu a mai condus vreun meci al Argesului", a spus Munteanu. Acesta a afirmat ca nu va juca in partida de la Constanta, deoarece are in continuare dureri la piciorul drept. "Culmea este ca doctorii de aici imi spun ca nu am nimic, dar eu nu pot sa pun piciorul jos. Luni voi pleca in Germania pentru un control amanuntit", a precizat Munteanu. Antrenorul pitestenilor a declarat ca nu le va spune jucatorilor ce prime vor primi in caz de victorie in meciul cu FC Farul, privit ca unul decisiv in tentativa de evitare a retrogradarii de catre patronul Cornel Penescu. "Jucatorii au avut promise cele mai mari prime din Liga I pana acum, dar nu au fost in stare sa castige. Acum nu le mai promit nimic. Sa bata ei si vor lua bani mai multi decat cred", a spus Munteanu. Penescu ar putea oferi o prima de 5000 de euro pentru fiecare jucator in caz de victorie la Constanta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.