Ieri a avut loc o noua infatisare la tribunal intre Claudiu si Lidia Niculescu, care i-a fost sotie dinamovistului vreme de opt ani. Cei doi sunt protagonistii a doua procese, acela intentat de Lidia, prin care aceasta cere marirea pensiei alimentar
Ieri a avut loc o noua infatisare la tribunal intre Claudiu si Lidia Niculescu, care i-a fost sotie dinamovistului vreme de opt ani. Cei doi sunt protagonistii a doua procese, acela intentat de Lidia, prin care aceasta cere marirea pensiei alimentare pentru cei doi copii, si cel de-al doilea, intentat de Claudiu, prin care el cere custodia Rebecai (4) si a lui Denis (8). Lidia si-a motivat solicitarea declarand ca, de la data divortului ei de Claudiu, in martie anul trecut, fotbalistului i s-au marit veniturile, asa incat considera normal ca cei doi copii pe care ii au impreuna sa primeasca mai multi bani. In lupta cu Lidia, sportivul il are alaturi pe unul dintre cei mai cunoscuti avocati, Cristian Sarbu, care a solutionat cu succes cazuri extrem de dificile, cum ar fi cel al lui Adrian Iovan. La termenul de ieri, Cludiu Niculescu a lipsit de la Judecatoria sectorului 1, in sala de judecata fiind prezent doar aparatorul sau, Sarbu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.