Acuzele dure din ultimele zile intre familia Mariei Cioncan si antrenorul medaliatei olimpice de la Atena, Stefan Beregszaszi, au atins punctul culminant. Ieri, cumnatul sportivei, Radu Tomi, l-a facut direct raspunzator pe tehnician de moartea spor
Acuzele dure din ultimele zile intre familia Mariei Cioncan si antrenorul medaliatei olimpice de la Atena, Stefan Beregszaszi, au atins punctul culminant. Ieri, cumnatul sportivei, Radu Tomi, l-a facut direct raspunzator pe tehnician de moartea sportivei. „Il acuz pe Beregszaszi de decesul cumnatei mele. El a decis, de unul singur, sa schimbe locul de cantonament si a lasat-o pe Maria sa conduca, desi stia cat era de obosita“. La randul sau, Stefan Beregszaszi a replicat: „Vor plati in instanta pentru aceste acuze. Maria parca a luat tot ce era bun de la aceasta familie, iar ce este mai rau le-a ramas lor“.

Armonia care a existat peste un deceniu intre familia Mariei Cioncan si antrenorul acesteia, Stefan Beregszaszi, a trecut. Astazi, intre cele doua parti nu mai exista decat tensiune. Una care, probabil, se va sfarsi in instanta. Ieri, Stefan Beregszaszi a decis sa-l actioneze in judecata pe cumnatul Mariei, Radu Tomi, pentru declaratiile acestuia, conform carora antrenorul ar putea ascunde o parte dintre banii castigati de atleta. De cealalta parte, Radu Tomi a spus: „Pe Beregszaszi il consider vinov at in primul rand pentru moartea Mariei!“.

Razboiul declaratiilor dintre antrenorul Mariei Cioncan si antrenorul sportivei, Stefan Beregszaszi (referitoare atat la faptul ca antrenorul ar ascunde o parte din banii castigati de sportiva, dar si la faptul ca decesul Mariei s-ar datora tot antrenorului), a starnit o reactie violenta din partea celui care a pregatit-o pe Maria aproape 11 ani. Ieri, Stefan Beregszaszi a comentat in termeni foarte duri declaratiile cumnatului medaliatei olimpice de la Atena. „Traiesc un adevarat cosmar si nu pot sa cred ca, dupa tot ceea ce am facut pentru Maria, pot sa primesc asemenea lovituri. Oricum, o spun foarte sincer, din acest moment nu vreau sa mai port nici un fel de discutii cu ei prin presa. Am fost sunat de toata lumea atletismului, care si-a manifestat oprobiul pentru declaratiile lui Radu Tomi. Nu pot sa fiu atat de nenorocit sa ma bucur de banii castigati prin munca ei de copila asta nenorocita de soarta. Oricum, nu ii voi ierta pentru aceste declaratii. Ii voi actiona in instanta, sa probeze ceea ce au spus.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.