Calitatea proasta a serviciilor din turism, absenta unor manageri care sa gestioneze eficient programele din domeniu si altercatiile dintre operatorii din piata au fost cateva dintre problemele ridicate ieri de ministrul de resort, Radu Berceanu, la
Calitatea proasta a serviciilor din turism, absenta unor manageri care sa gestioneze eficient programele din domeniu si altercatiile dintre operatorii din piata au fost cateva dintre problemele ridicate ieri de ministrul de resort, Radu Berceanu, la deschiderea Targului de Turism. El si-a exprimat speranta ca, in acest an, turismul o sa mearga mult mai bine decat merge politica, subliniind ca operatorii de profil trebuie sa fie mult mai uniti si sa-si vada interesul dincolo de orgolii.

„Am o parere mult mai buna despre turism decat despre situatia politica si sper ca operatorii de turism sa-si vada interesul mult mai bine, indiferent de orgolii“. Berceanu a facut referire la unele certuri care au avut loc, in ultima perioada, intre operatorii din turism, subliniind ca „inainte de a se apuca de treaba, organizatorii s-au certat putin“.
De asemenea, schimbarea conducatorilor anumitor institutii sau agentii a fost catalogata de Berceanu drept „un sport national gresit“.

Recent, in interiorul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) s-a declansat un scandal legat de c onducerea institutiei. Reprezentantii celor mai imporante agentii de turism s-au retras din Consiliul Director al ANAT pe motiv ca nu se pot intelege cu Gheorghe Fodoreanu, presedintele Asociatiei.

Berceanu nu vrea favoruri pentru agentiile autohtone
Radu Berceanu a mai declarat ieri ca romanii sunt liberi sa mearga acolo unde serviciile sunt bune si preturile mai mici, iar operatorii sa nu se mai intrebe de ce romanii prefera vacantele in Bulgaria. „In ultima vreme, vad ca ne certam cu bulgarii si la fotbal, si la turism. Romanii sunt liberi sa se duca unde vor in vacanta, unde sunt locuri noi, servicii bune si preturi mai mici“, a spus ministrul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.