Raportul de expertiza tehnica trimis de Politia bulgara privind accidentul in care si-a pierdut viata Maria Cioncan a distrus relatia de prietenie dintre antrenorul Stefan Beregszaszi si familia victimei. Cumnatul Mariei, Toni Radu, a lasat sa se in
Raportul de expertiza tehnica trimis de Politia bulgara privind accidentul in care si-a pierdut viata Maria Cioncan a distrus relatia de prietenie dintre antrenorul Stefan Beregszaszi si familia victimei. Cumnatul Mariei, Toni Radu, a lasat sa se inteleaga ca Beregszaszi ar ascunde o parte din banii castigati de sportiva si ca nu intelege de ce antrenorul a solicitat ca raportul sa fie trimis catre el, si nu catre familie.
De asemenea, acesta a precizat ca nu exclude ca o mana criminala sa fie cauza mortii Mariei, care si-ar fi imprumutat cu 10.000 de euro un verisor din Grecia. Aparandu-se, Stefan Beregszaszi a replicat: „Nici eu nu exclud varianta ca accidentul Mariei sa fi fost provocat. Dar cum as putea ascunde eu banii acestei fete? Alerg ca un disperat sa-i fac statuie in comuna ei natala, iar ei ma acuza ca le-as ascunde ceva. Promit ca ii voi ajuta sa-si recupereze ultimul banut!“.

Raportul expertizei privind cauzele tehnice ale accidentului in care si-a pierdut viata Maria Cioncan, trimis de Politia bulgara, a rupt, practic, relatia de prietenie d intre antrenorul sportivei si familia acesteia. Raportul va fi dat publicitatii de catre familia Mariei, care a cerut expres ca acesta sa fie transmis rudelor.

Antrenorul care a stat alaturi de medaliata olimpica de la Atena, Maria Cioncan, timp de aproape 11 ani, Stefan Beregszaszi, traieste, in ultimele zile, o situatie jenanta. Raportul de expertiza al Politiei bulgare privind cauzele tehnice ale accidentului in care si-a pierdut viata sportiva, in ianuarie, 2007, langa Plevna, a rupt practic relatia de prietenie dintre cele doua parti. Cauza a fost dorinta lui Beregszaszi de a-i fi trimis personal acest raport, in timp ce familia sportivei a considerat normal ca raportul sa vina pe adresa rudelor, deoarece considera ca sunt multe neclaritati privind cauzele accidentului. Stefan Beregszaszi s-a aratat contrariat de dorinta acestora, marturisind ca, in ultimul timp, a simtit o atitudine distanta din partea familiei Mariei Cioncan. „Am simtit o raceala inexplicabila din partea lor, cu atat mai mult, cu cat am facut tot ceea ce era omeneste posibil, atat in timpul vietii, cat si dupa moartea Mariei. Nu cunosc de unde vine aceasta reactie a lor, cu atat mai mult, cu cat ei au ramas dupa moartea Mariei cu peste 2 miliarde de lei. Oricum, nu vreau sa ma cert cu ei. Din aceasta cauza, nu eu voi face public raportul expertizei, ci ei. Le-am spus sa ia legatura cu consulul roman din Bulgaria sa le trimita acelasi exemplar pe care l-am primit si eu“, ne-a declarat, ieri, fostul antrenor al Mariei.

Cumnatul Mariei: Nu exclud o måna criminala
Ieri, cumnatul Mariei Cioncan, Radu Tomi, ne-a confirmat aceasta rupere a relatiilor dintre familia sportivei si antrenorul Stefan Beregszaszi. „In acest moment, noi nu stim nici macar unde sunt banii castigati de Maria.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.