Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis, ieri, ca Razvan Tranca sa fie judecat in stare de libertate, dar hotararea poate fi atacata cu recurs. Intre timp, avocatul victimei Andreea M. anunta ca va solicita despagubiri in cuantum de cel putin do
Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis, ieri, ca Razvan Tranca sa fie judecat in stare de libertate, dar hotararea poate fi atacata cu recurs. Intre timp, avocatul victimei Andreea M. anunta ca va solicita despagubiri in cuantum de cel putin doua miliarde de lei.

Medicul Razvan Tranca - acuzat de viol si tentativa de omor - este la un pas de a ajunge acasa dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, ieri, ca procesul poate continua cu inculpatul in stare de libertate. Hotararea in ceea ce-l priveste pe medicul acuzat ca a violat-o, apoi a aruncat-o de la etajul sase pe pacienta minora Andreea M. nu este, totusi, definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

Anterior pronuntarii deciziei, avocatul victimei, Ilie Iordachescu, se declara, totusi, optimist, opinand ca „exista suficiente temeiuri pentru ca doctorul Tranca sa ramana in ares, din cauza faptului ca infractiunile pentru care a fost trimis in judecata sunt infractiuni deosebit de grave, iar probele in acest sens sunt mai mult decat suficiente“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.