La premiera spectacolului musical „Cabaret“, organizat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian“, in luna mai, sunt asteptati actorii Liza Minelli si Michael York. Filmul, din care s-a inspirat musicalul „Cabaret&ldqu
La premiera spectacolului musical „Cabaret“, organizat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian“, in luna mai, sunt asteptati actorii Liza Minelli si Michael York. Filmul, din care s-a inspirat musicalul „Cabaret“, a castigat opt premii Oscar, unul primit chiar de Minnelli, pentru rolul principal. Rolul Sally Bowles, cantareata interpretata in film de Liza Minnelli, va fi jucat la Opereta de Loredana, pentru rolul interpretat de Yok in „Cabaret“ nu a fost ales inca un actor. Regia spectacolului va fi semnata de Beatrice Rancea, iar costumele vor fi realizate de Catalin Botezatu, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, directorul general al Teatrului de Opereta, Razvan Ioan Dinca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.