Dupa ce, miercuri, site-ul pe care s-au pus in vanzare biletele la concertul The Rolling Stones, din 17 iulie, s-a blocat, in urma accesarii simultane a 9.000 de utilizatori, acesta a ramas indisponibil mai mult de 24 de ore. Pentru a se asigura ca
Dupa ce, miercuri, site-ul pe care s-au pus in vanzare biletele la concertul The Rolling Stones, din 17 iulie, s-a blocat, in urma accesarii simultane a 9.000 de utilizatori, acesta a ramas indisponibil mai mult de 24 de ore. Pentru a se asigura ca pagina web ticketpoint.ro nu se va bloca din nou, organizatorii spectacolului au apelat la servere din strainatate. „Vom folosi servere din strainatate pentru ca am constatat ca cele din Romania nu fac fata“, a declarat PR-ul companiei Events, organizatorul evenimentului. Site-ul a functionat miercuri o singura ora, timp in care au fost vandute 700 de bilete.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.