TVR 2 a fost amendat, in sedinta de ieri a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), cu 6.500 de lei pentru difuzarea la o ora nepotrivita - 20.30 - a unei emisiuni cu tema sexuala. Legea audiovizualului prevede foarte clar ca emisiunile care a
TVR 2 a fost amendat, in sedinta de ieri a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), cu 6.500 de lei pentru difuzarea la o ora nepotrivita - 20.30 - a unei emisiuni cu tema sexuala. Legea audiovizualului prevede foarte clar ca emisiunile care abordeaza astfel de subiecte pot fi difuzate fara nici o problema, dar dupa ora 23.00. Postul TVR 2 a mai primit, saptamana trecuta, o amenda de 5.000 de lei pentru aceeasi abatere.

Amenda de 5.000 de lei pentru 'Povestiri (ne)adevarate>>
Postul Acasa TV a primit o amenda de 5.000 de lei pentru difuzarea unui reportaj in cadrul emisiunii „Povestiri adevarate“, in care un barbat este acuzat ca a violat o batrana si i-a rupt mana, fara ca faptele prezentate sa fie dovedite in vreun fel.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.