Excesul de zel creeaza de cele mai multe ori probleme. Asa s-a intamplat si la Piatra Neamt, imediat dupa fluierul final al meciului Romania - Luxemburg, scor 3-0, gazdele au dat drumul la un foc de artificii, o surpriza chiar si pentru oficialii FR
Excesul de zel creeaza de cele mai multe ori probleme. Asa s-a intamplat si la Piatra Neamt, imediat dupa fluierul final al meciului Romania - Luxemburg, scor 3-0, gazdele au dat drumul la un foc de artificii, o surpriza chiar si pentru oficialii FRF. Cum acest lucru este interzis de regulamentul FIFA, pentru ca o parte dintre jucatori se aflau inca pe teren, observatorul de joc, Gerhard Sager, a facut un raport pe care il va trimite la forurilor superioare.

Din dorinta de a mai castiga un nou meci al echipei nationale la Piatra Neamt, primarul orasului, Gheorghe Stefan, a incercat sa-i impresioneze atat pe oficialii FRF, cat si pe jucatori. Lucrurile au mers foarte bine pana la surpriza finala, cand in stilul sarbatorilor din ultimii ani, imediat dupa fluierul de final al meciului, in spatele uneia dintre porti a fost declansat un foc de artificii. Graba a stricat treaba, observatorul meciului, Gerhard Sager, facand un raport in care a notat incidentul, fiind posibil ca federatia sa fie sanctionata cu o amenda drastica de catre forul mondial. Nu doar huliganismul creeaza probleme, ci si surplusul de amabilitate. „Eu sper sa nu fie proble me. Nu s-a intamplat nimic, a fost ceva foarte frumos, o surpriza pe care noi am vrut sa o facem. Din ce am vazut si inaintea meciului Slovenia - Olanda a avut loc un foc de artificii“, a declarat Gheorghe Stefan.

Tricolorii vor sa joace meciul cu Olanda la Bucuresti
Exista si voci care spun ca in conditiile de la Piatra Neamt nu s-ar putea pregati un meci greu cu o echipa puternica. Atentia excesiva care este acordata jucatorilor, multimea de evenimente la care sunt invitati sa participe si chiar simpatia isterica a unora dintre fani pot dauna concentrarii. Nu este mai putin adevarat ca toate aceste manifestari erau de asteptat, avand in vedere ca acesta era primul meci oficial al tricolorilor in aceasta zona. Jucatorii recunosc ca s-au simtit foarte bine la Piatra Neamt dar puncteaza ca partida cu Olanda trebuie sa se joace la Bucuresti. „Cu siguranta vom reveni la Piatra Neamt, lumea s-a bucurat foarte mult, am fost primiti extraordinar de suporteri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.