Municipiul Sighisoara (judetul Mures) a stabilit deja un nou record negativ, dupa ce a devenit prima - si unica, dupa stiinta noastra - localitate urbana din Romania care nu are nici macar o singura echipa de fotbal. Asta inca din 2003, atunci cand
Municipiul Sighisoara (judetul Mures) a stabilit deja un nou record negativ, dupa ce a devenit prima - si unica, dupa stiinta noastra - localitate urbana din Romania care nu are nici macar o singura echipa de fotbal. Asta inca din 2003, atunci cand echipa FC Dealul Mare s-a dizolvat din cauza lipsei sustinerii financiare a municipalitatii.

Singurul sport de echipa care mai rezista, intr-o agonie prelungita, la Sighisoara, este handbalul, insa si aici perspectivele sunt sumbre. Revenind la fotbal, trebuie spus ca Sighisoara nu numai ca nu are nici o echipa de fotbal, dar a ramas si fara stadion, o relicva a vremurilor de dinainte de 1989, atunci cand gruparea locala „Cetatea“ juca in Liga a III-a. Tribunele au fost demolate, iar edilii au decis ca terenul sa fie scos la licitatie. Deja doua dintre firmele participante au si anuntat noua destinatie a terenului: supermagazine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.