Nationala Romaniei a castigat fara probleme in fata modestei selectionate din Luxemburg, scor 3-0, prin golurile lui Mutu, Contra si Marica. “Tricolorii” au devenit astfel favoriti la calificare, mai ales ca Bulgaria s-a impiedicat, la S
Nationala Romaniei a castigat fara probleme in fata modestei selectionate din Luxemburg, scor 3-0, prin golurile lui Mutu, Contra si Marica. “Tricolorii” au devenit astfel favoriti la calificare, mai ales ca Bulgaria s-a impiedicat, la Sofia, 0-0, de “buturuga mica” din Albania.

Asa cum era de asteptat, meciul cu amatorii din Luxemburg nu a fost chiar un galop de sanatate. “Tricolorii” au suferit serios pe parcursul primei reprize. Au dominat, dar fara idei prin care sa desfaca apararea bine organizata a oaspetilor. Prima faza mai periculoasa a venit abia in minutul 25, atunci cand Adrian Mutu a reusit, la finele unei pase excelente primite de la Zicu, sa inscrie al treilea sau gol in aceste preliminarii si, totodata, al 23-lea pentru echipa nationala. Pana la pauza, Mutu (min. 35) si Zicu (min. 39) au trecut pe langa majorarea scorului, in timp ce arbitrul leton Romas Lajuks a inchis ochii la un fault clar in careu comis asupra aceluiasi Mutu. La cinci minute de la reluare, Contra a lamurit definitiv soarta partidei, 2-0, servant fiind si de aceasta data Zicu. In min. 78, fotbalistul Rapidului i-a dus la disperar e pe suporteri, in stilul sau caracteristic, sutand slab dupa ce a trecut in dribling de doi adversari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.