Primaria Bucuresti va cumpara, de la noul proprietar, cladirea in care isi desfasoara activitatea Uniunea Teatrala din Romania (UNITER), pentru suma de 2,29 milioane de euro potrivit unui proiect de hotarare care va fi discutat, sambata, in sedinta
Primaria Bucuresti va cumpara, de la noul proprietar, cladirea in care isi desfasoara activitatea Uniunea Teatrala din Romania (UNITER), pentru suma de 2,29 milioane de euro potrivit unui proiect de hotarare care va fi discutat, sambata, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Suma nu include taxele aferente tranzactiei, acestea vor fi suportate de Dorel Marian, proprietarul imobilului. Aici isi desfasoara activitatea, de 17 ani, Uniunea Teatrala din Romania (UNITER), insa in proiectul de hotarare nu este mentionat daca aceasta institutie va mai ocupa viitorul sediu municipal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.