In curand, pe Calea Victoriei isi vor face aparitia... bebelusii. Prezentatoarele emisiunii „6! Vine presa“ Mbela Nzuzi si Livia Dila sunt amandoua insarcinate. Mbela este deja in a patra luna de sarcina si o ajuta pe Livia cu sfaturi, a
In curand, pe Calea Victoriei isi vor face aparitia... bebelusii. Prezentatoarele emisiunii „6! Vine presa“ Mbela Nzuzi si Livia Dila sunt amandoua insarcinate. Mbela este deja in a patra luna de sarcina si o ajuta pe Livia cu sfaturi, aceasta din urma fiind de abia in a doua luna. Mbela nu este la prima experienta de acest fel. Ea mai are o fetita Francine, in varsta de 13 ani, pe care a nascut-o pe cale naturala. De altfel, prezentatoarea de la B1 TV isi doreste sa nasca tot natural, dar asteapta sa vada ce o sfatuiesc medicii. Pana atunci, ea incearca sa o ajute pe Livia sa treaca peste greturile inerente sarcinii. „Eu am avut greturi pana acum. M-am mai potolit. Nu pot sa spun ca este o sarcina grea, ma simt destul de bine“, ne-a declarat Mbela, care a aflat deja sexul copilului in urma cu doar doua saptamani. Astfel, Francine va avea un fratior, insa Mbela nu s-a gandit la numele micutului.

Gravide si sexy
„Nu am inceput pregatirile pentru venirea pe lume a celui mic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.