Grupul american HP, cel mai mare producator mondial de PC-uri, a actionat in instanta concurentul taiwanez Acer, acuzat de incalcarea unor patente tehnologice. HP vrea sa intrerupa vanzarile unor produse Acer, precum computerele de tip desktop sau no
Grupul american HP, cel mai mare producator mondial de PC-uri, a actionat in instanta concurentul taiwanez Acer, acuzat de incalcarea unor patente tehnologice. HP vrea sa intrerupa vanzarile unor produse Acer, precum computerele de tip desktop sau notebook, pe piata din USA. Totodata a declarat, ca va lua toate masurile necesare pentru a-si proteja dreptul de proprietate intelectuala, incalcat de Acer, care ii urmeaza, pe locul al patrulea, in ierarhia principalilor producatori mondiali de PC-uri. Patentele se refera la sistemele optice de stocare de date, metodele de eficientizare a consumului energetic al computerelor, procesoarele mutiple pentru sisteme computerizate si o metoda de facilitare a comunicarii intre sistemele electronice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.