Derby-ul pentru locul 2 starneste mari pasiuni atat in Giulesti, cat si in Ghencea. Dupa cum se fac planurile tehnico-tactice inainte de derby-ul de duminica, Elton, brazilianul Stelei, pare a fi victima sigura in confruntarea cu fundasii rapidisti.
Derby-ul pentru locul 2 starneste mari pasiuni atat in Giulesti, cat si in Ghencea. Dupa cum se fac planurile tehnico-tactice inainte de derby-ul de duminica, Elton, brazilianul Stelei, pare a fi victima sigura in confruntarea cu fundasii rapidisti. Mai multi oameni de fotbal, binevoitori, il sfatuiesc pe Ionut Rada, durul apararii rapidiste, cum sa-l scoata din joc pe micutul mijlocas.

Incitare la violenta. Asa suna ideile tactice ale unor oamenii de fotbal. In cazul in care Razvan Lucescu si Ionut Rada ar lua in seama sfaturile unor fosti jucatori importanti, ai Rapidului si nu numai, integritatea corporala a mijlocasului „de mic litraj“, Elton, ar fi in mare pericol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.