Moartea unui arestat preventiv putea fi trecuta usor cu vederea daca ar fi fost vorba de o persoana in varsta, care nu prezenta potential denuntator, deci nici pericol pentru cineva foarte important. Dar asa... Moartea neasteptata a fostului sef al
Moartea unui arestat preventiv putea fi trecuta usor cu vederea daca ar fi fost vorba de o persoana in varsta, care nu prezenta potential denuntator, deci nici pericol pentru cineva foarte important. Dar asa... Moartea neasteptata a fostului sef al Biroului de Documente Secrete si al Protectiei Informative din Ministerul Integrarii si apoi al Ministerului Economiei si Comertului, tanar in putere, sportiv de marca, fara antecedente medicale care sa fi ridicat vreodata problema unei afectiuni care sa prezinte riscul unui deces, este cusuta cu ata argintie. Miroase de la o posta a aranjament. A otrava. Chiar daca analizele medico-legale ar iesi maine si ar atesta ca in organismul lui Crivat nu a fost depistata vreo substanta suspecta, tot n-am sa cred ca Sorin Crivat a ramas fara aer si i-a stat inima din cauza efortului sau a claustrofobiei. Hai sa fim seriosi. Se spune ca cel mai usor de ascuns este un deces provocat cand are cine sa-l musamalizeze!

Ultima informatie despre Sorin Crivat - sa-i fie tarana usoara! - este aceea ca facea parte din masonerie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.