B'ESTIVAL a fost anuntat a fi cel mai impresionant festival ce a avut loc pana acum in Romania, unul dupa exigente internationale. Capetele de afis sunt reprezentate de unii dintre cei mai in voga artisti ai momentului: Marilyn Manson, Alice Cooper,
B'ESTIVAL a fost anuntat a fi cel mai impresionant festival ce a avut loc pana acum in Romania, unul dupa exigente internationale. Capetele de afis sunt reprezentate de unii dintre cei mai in voga artisti ai momentului: Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan, Hooverphonic, Yonderboi si Phil Hartnoll (ORBITAL).

Peste 20.000 de metri patrati pentru distractie
Timp de trei zile - 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie - , peste 30 de trupe din zece tari vor concerta pe cele trei scene ale B'ESTIVAL, 36 de ore de muzica, 150 de muzicieni, 200 de persoane din staff-ul trupelor, 600 de persoane in echipa tehnica si nu mai putin de 12 zile de amenajare si dezafectare. Festivalul va avea loc in parcarea C, de 20.000 de metri patrati, a Romexpo. Vor fi puse la dispozitie parcarile B, D1 si D2 pentru alte manifestari si tot aici vor fi si zonele VIP. Programul festivalului va debuta vineri, la ora 16.00, iar in zilele de sambata si duminica, concertele vor incepe la ora 14.00. Serile muzicale au, insa, aceeasi ora de incheiere, 02.00.

Mai multe trupe an untate pentru festival
Cele trei scene de dimensiuni impresionante, 450, 300, 750 metri patrati, vor „sustine“ nume grele ale muzicii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.