Autoritatile sanitar-veterinare clujene au intrat in alerta dupa ce un catel internat la Facultatea de Medicina Veterinara a fost diagnosticat cu rabie. Peste 50 de persoane, in majoritate studenti, care au intrat in contact cu animalul s-au prezent
Autoritatile sanitar-veterinare clujene au intrat in alerta dupa ce un catel internat la Facultatea de Medicina Veterinara a fost diagnosticat cu rabie. Peste 50 de persoane, in majoritate studenti, care au intrat in contact cu animalul s-au prezentat deja la Subcentrul Antirabic judetean Cluj in vederea profilaxiei antirabice.

La Facultatea de Medicina Veterinara din Cluj a fost internat, in 21 martie, un catel de doua luni cu diagnosticul „boala Carre“ - jigodie, in termeni populari. Dupa doua zile, animalul a fost gasit mort, iar in urma necropsiei si a examenului histopatologic efectuat s-a pus diagnosticul de „rabie“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.