Pesedistii au incetat insa sa mai ceara cu insistenta eliminarea ministrilor PD dintr-un viitor guvern si au lasat-o moale cu mult trambitata motiune de cenzura. PSD este impartit insa in doua tabere in privinta sustinerii pe care va trebui sa o arat
Pesedistii au incetat insa sa mai ceara cu insistenta eliminarea ministrilor PD dintr-un viitor guvern si au lasat-o moale cu mult trambitata motiune de cenzura. PSD este impartit insa in doua tabere in privinta sustinerii pe care va trebui sa o arate partidelor din Alianta. In timp ce grupul de la Cluj vrea sa mearga pe mana PD, Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc vrea o sustinere a PNL. Mircea Geoana inclina spre varianta unui Guvern minoritar PNL. Cum parerile sunt impartite, conducerea PSD a decis sa convoace pentru vineri, Comitetul Executiv National, unde liderii de filiale judetene vor fi consultati asupra situatiei actuale. Intrebat daca PSD sustine pozitia exprimata anterior, potrivit careia ar sustine un guvern minoritar din care sa nu mai faca parte ministrii PD, Diaconescu a refuzat sa dea un raspuns transant. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.