Tentativa de omor si viol - acestea sunt acuzatiile aduse medicului Razvan Tranca de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti. Chirurg la Spitalul „Grigore Alexandrescu“ si asistent universitar la Univer
Tentativa de omor si viol - acestea sunt acuzatiile aduse medicului Razvan Tranca de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti. Chirurg la Spitalul „Grigore Alexandrescu“ si asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila“ din Bucuresti, Razvan Tranca a fost trimis, ieri, in judecata, el aflandu-se, deja, in stare de arest preventiv. Procurorii au concluzionat ca Razvan Tranca ar fi chemat-o in seara zilei de 15 februarie pe Andreea M. la domiciliul sau, sub pretextul schimbarii pansamentului. Numai ca medicul ar fi violat-o, apoi ar fi aruncat-o de la balconul locuintei sale pe eleva de 17 ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.