Jurnalistul Cristian Topescu si fostul selectioner Eneric Ienei, castigator al CCE cu Steaua in 1986, au fost decorati ieri de catre Administratia Prezidentiala, cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a III-a, respectiv clasa a II-a. Ordinele, semnate de p
Jurnalistul Cristian Topescu si fostul selectioner Eneric Ienei, castigator al CCE cu Steaua in 1986, au fost decorati ieri de catre Administratia Prezidentiala, cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a III-a, respectiv clasa a II-a. Ordinele, semnate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, au fost inmanate de Gheorghe Angelescu, consilierul de stat, cu ocazia unei festivitati prilejuite de aniversarea directorului ProSport, Cristian Topescu, care a implinit 70 de ani. Emeric Ienei, care a implinit 70 de ani pe 22 martie, nu a fost prezent la eveniment. Cu aceasta ocazie, Romfilatelia a lansat o serie de plicuri din ciclul "Mari comentatori sportivi", avand imprimate chipul lui Topescu. La festivitate au fost prezenti, printre altii, presedintele FR Tenis, Ilie Nastase, comandantul CSA Steaua, George Boroi, fosta gimnasta Nadia Comaneci, presedintele ANS, Octavian Belu, consilierul de stat pe probleme de sport Mariana Bitang, administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, fosta canotoare Elisabeta Lipa, fosta jucatoare de tenis de masa Otilia Badescu, vicepresedintele FR Atletism, Gabriela Szabo, antrenorul lotului olimpic masculin de gimnastica, Dan Grecu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.