Dezvoltatorul imobiliar Willbrook Management a anuntat ieri ca spatiile office din Cathedral Plaza vor fi inchiriate la cele mai mari preturi de pe piata Capitalei. "Pretul de inchiriere pe metru patrat nu a fost stabilit inca. Pot sa spun ca va fi p
Dezvoltatorul imobiliar Willbrook Management a anuntat ieri ca spatiile office din Cathedral Plaza vor fi inchiriate la cele mai mari preturi de pe piata Capitalei. "Pretul de inchiriere pe metru patrat nu a fost stabilit inca. Pot sa spun ca va fi poate cea mai scumpa cladire de birouri din Bucuresti din punct de vedere al chiriei", a declarat directorul general al companiei, Daiana Voicu.
Cladirea, a carei investitie de aproximativ 38 mil. euro a depasit nivelul pietei, va fi finalizata la sfarsitul anului in curs. "Datorita faptului ca am fost nevoiti sa construim pe mai putin de jumatate din suprafata initiala a terenului, am proiectat o structura inalta, subtire si foarte ingusta. Acesta este unul dintre motivele pentru care costul de constructie este mai mare decat cel de pe piata", a precizat Voicu. Proiectul este structurat pe patru niveluri la subsol, parter si 18 etaje, dintre care unul tehnic si va avea 75 de metri inaltime. Suprafata construita a imobilului va fi de 23.000 mp, iar cea inchiriabila va fi de aproximativ 15.000 mp. Imobilul va cuprinde spatii de birouri la etajele superioare, iar la cele inferioare, spatii publice. Investitiile Willbrook de pe piata autohtona nu se rezuma la Cathedral Plaza. Pentru urmatorii trei ani, compania va dezvolta aproximativ 1,1 mil. mp construiti in urma unor investitii de peste 1,2 mld. euro. Orasele vizate in acest sens sunt Timisoara, Constanta, Brasov si Bucuresti. "In Bucuresti vom construi un hotel de cinci stele, Boutique Hotel, care va fi operat de o companie internationala de profil", a specificat Voicu.
La Timisoara va fi dezvoltat un proiect de spatii rezidentiale, de birouri si de retail destinate clasei de lux cu o suprafata de 120.000 mp si o investitie de 70 mil. euro. In Poiana Brasov compania va investi 65 mil. euro intr-un hotel si o zona rezidentiala, in Brasov pentru un complex rezidential de lux va aloca 10 mil. euro, iar la Constanta vor fi investite 6 mil. euro tot in rezidential.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.