Alexandrion va realiza in cadrul centrului de productie din Ploiesti o investitie de peste 8 milioane de euro pentru construirea unui complex de 7.000 de metri patrati si dotarea acestuia cu utilajele necesare productiei, a declarat presedintele comp
Alexandrion va realiza in cadrul centrului de productie din Ploiesti o investitie de peste 8 milioane de euro pentru construirea unui complex de 7.000 de metri patrati si dotarea acestuia cu utilajele necesare productiei, a declarat presedintele companiei, Stelios Bitzarahis.
Potrivit lui Bitzarahis, cele mai importante sunt noile tehnologii in controlul calitatii, pe care compania le implementeaza. El a declarat ca scopul acestei investitii va fi de a se produce preponderent pentru export, ceea ce inseamna ca in urmatorii ani compania isi va intensifica cu mult volumul exporturilor, informeaza NewsIn.
Stelios Bitzarahis a estimat ca investitia va putea fi amortizata intr-o perioada de 6-7 ani, iar in urma deschiderii noii linii de productie vor fi ridicate standardele la care compania Alexandrion produce bauturile alcoolice, astfel incat in curand vor putea fi lansate noi produse pe piata.
Pe de alta parte, potrivit presedintelui Alexandrion, din moment ce compania sa a acoperit 80% din piata de desfacere a Romaniei, este firesc ca in perspectivele de dezvoltare sa-si indrepte atentia asupra altor piete de desfacere.
Bitzarahis a precizat ca printre tarile pe ale caror piete intentioneaza Alexandrion sa intre se numara Germania, Italia, Spania, Turcia, Brazilia si, nu in ultimul rand, SUA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.